Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
German
Serbian
Czech
Slovak
Kategóriák
KidSafe Prime 4G pink gyerek okosóra, videóhívás, vízálló, SOS
56.999 Ft

KidSafe Prime 4G pink gyerek okosóra, videóhívás, vízálló, SOS

56.999 Ft
Gyártó: Játéksziget.hu
https://www.anrdoezrs.net/click-9221824-14463261?url=https%3A%2F%2Fjateksziget.hu%2Fproducts%2Fkidsafe-prime-4g-pink-gyerek-okosora-videohivas-vizallo-sos&utm_source=CJ&utm_medium=affiliate&utm_campaign=9221824&utm_content=14478810&cjevent=ec0f76f4431511ee802219fd0a18ba74&cjdata=MXxZfDB8WXww

Leírás

A gyerek okosóra elsődleges funkciója, hogy a szülő követni tudja, lássa mikor és hol van gyereke. Mindezek mellet, természetesen minden okosóra funkciót betölt a készülék, sőt még az elvártnál többet is!

4G Videohívás
4G HD minőségű videó hívás indításával nem csak hallani hanem látni is tudod gyermeked. Betekintést kaphatsz a gyereked tartózkodási helyéről és környezetéről. Ne maradj le egyetlen örömteljes mosolyáról sem! A videohívás során gyermeked élőben oszthatja meg veled a napi események újdonságait és híreit.

SOS gomb
A karóra oldalán beépített SOS gomb segítségével, vészhelyzetben vagy sürgős esetben egy gombnyomással riasztani lehet egy kiválasztott személyt, aki azonnal értesül a készülék helyzetéről.

IPX7 Vízálló
A vízállóság biztosítja, hogy gyermeked akár esős időben is nyugodtan viselheti karóráját, kissebb mennyiségű vízzel való kontaktus sem okoz zavarokat a készülék működésében, így nyugodt lehetsz a folyamatos kommunikáció fenntartásában.

Okos chip
Az okos chipnek köszönhetően az okosóra nagy érzékenységű, gyors információ feldolgozoásra képes. A helymeghatározás gyors és pontos, a videóhívás akadásmentes.

A GEO-fence mód segítségével akár 3 virtuális területet határozhatunk meg a gyerek számára, amit ha elhagy, riasztást kaphatunk.

Cserélhető kijelző design
A több, mint 10 kijelző design között biztos megtalálod a stílusodhoz illőt.

Műszaki Adatok
A SIM kártya nem tartozék! Figyelem! Ez a gyerek okosóra minden magyarországi mobilszolgáltató hálózatán működik (Telekom, Vodafone, Telenor)

  • Kijelző mérete - 1.4" Felbontás 240x240
  • Akkumulátor kapacitása - 680mAH
  • GPS GPS, AGPS, LBS, WIFI

8 éves kortól ajánljuk

Az óra részletes használati útmutatóját innen tudod letölteni!