Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
German
Serbian
Czech
Slovak
Kategóriák
KidSafe Plus 4G kék gyerek okosóra, 4G videóhívás, IP67 vízálló, GPS
55.999 Ft

KidSafe Plus 4G kék gyerek okosóra, 4G videóhívás, IP67 vízálló, GPS

55.999 Ft
Gyártó: Játéksziget.hu
https://www.kqzyfj.com/click-9221824-14463261?url=https%3A%2F%2Fjateksziget.hu%2Fproducts%2Fkidsafe-plus-4g-kek-gyerek-okosora-4g-videohivas-ip67-vizallo-gps&utm_source=CJ&utm_medium=affiliate&utm_campaign=9221824&utm_content=14478810&cjevent=ec0f76f4431511ee802219fd0a18ba74&cjdata=MXxZfDB8WXww

Leírás

A gyerek okosóra elsődleges funkciója, hogy a szülő követni tudja, lássa mikor és hol van gyereke. Mindezek mellet, természetesen minden okosóra funkciót betölt a készülék, sőt még az elvártnál többet is!

4G Videohívás
A KidSafe Plus 4G videó hívás indításával nem csak hallani hanem látni is tudod gyermeked. Betekintést kaphatsz a gyereked tartózkodási helyéről és környezetéről. Ne maradj le egyetlen örömteljes mosolyáról sem! A videohívás során gyermeked élőben oszthatja meg veled a napi események újdonságait és híreit.

IP67 Vízálló
A vízállóság biztosítja, hogy gyermeked akár esős időben is nyugodtan viselheti karóráját, kissebb mennyiségű vízzel való kontaktus sem okoz zavarokat a készülék működésében, így nyugodt lehetsz a folyamatos kommunikáció fenntartásában.

SOS gomb
A karóra oldalán beépített SOS gomb segítségével, vészhelyzetben vagy sürgős esetben egy gombnyomással riasztani lehet egy kiválasztott személyt, aki azonnal értesül a készülék helyzetéről.

Kijelölt terület elhagyása esetén riasztás
Értesítést kaphatsz amennyiben gyermeked elhagyja a kijelölt zónát. A funkció segítségével beállíthatsz több biztonsági zónát melyben gyereked szabadon mozoghat, önállóságát élvezheti ugyanakkor a ste is nyugodt lehetsz.

Kémkedő funkció
Amennyiben kiváncsi, hogy mivel foglalkozik gyereked egy adott pillanatban, az órán keresztül meg tudod hallgatni, anélkül, hogy azt a készülék jelezné.

Három nyugalmi időintervallum állítható a készüléken
Gyereked ezekben az időpontokban az óráját csak mint hagyományos karórát képes használni. Iskola közben ne engedd, hogy el legyen foglalva a gyereked a készülékével, mindössze néhány egyszerű beállítással ez meg is oldható.

Korlátozás
Korlátozni tudod a beérkező hívásokat és a nemkívánt személyektől érkező üzeneteket.

Napvégi jelentés
A nap végén visszanézheted gyermeked aznapi aktivitását, megtett útjait.

Ébresztő
Távolsági ébresztő funkció.

Műszaki Adatok:
A SIM kártya nem tartozék! Figyelem! Ez a gyerek okosóra minden magyarországi mobilszolgáltató hálózatán működik (Telekom, Vodafone, Telenor)

  • mágneses SIM kártyás - igen (Nano SIM)
  • Kijelző mérete - 1,3 inch, 320x240 pixel
  • Akkumulátor típusa - Lithium
  • Töltési idő - kb 3 óra
  • Akkumulátor kapacitása - 620 mAh
  • GPS/GPRS - GSM850MAD900 :B1 B2 B5 B8 – FDD-LTE


8 éves kortól ajánljuk

Az óra részletes használati útmutatóját innen tudod letölteni!