Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
German
Serbian
Czech
Slovak
Kategóriák

Rólunk és a céljainkról!

Csatlakozz az EliMo Magyarország Első Jótékonysági Partnerprogramjához és az EliMo Magyarország Első Jótékonysági Webáruházához!

Egy teljesen önfenntartó alapítványt építünk.

Mindennek pedig most te is részese lehetsz!

 

Kedves Angyali segítőnk!

Szeretnénk neked egy kicsit a gyerekekről és az alapítványról mesélni!

Gyerekekről – akik lehetnek koraszülöttek, testi-szellemi fogyatékkal élők, hátrányos helyzetűek.

Gyerekekről – akik sem az egyik, sem a másik körülményért nem felelősek, és soha semmiről sem tehetnek.

Gyerekekről – akik, ha rászorulnak, minden támogatást megérdemelnek.

Miattuk hoztuk létre négy évvel ezelőtt az EliMo Angyali Hálakő Minden Gyermekért Alapítványt.

Mert hiszünk bennük, hiszünk a lehetőségeikben, ahogy abban is, hogy mindenből a legjobbat érdemlik.

Célunk egy Pihenő-Fejlesztő központ létrehozása, amit a legjobb - legmodernebb fejlesztő eszközökkel szeretnénk felszerelni!

Munkánk több puszta hivatástudatnál, minket a szeretet, az empátia, az életbe vetett hit, a segítségnyújtás vezérel, ami számunkra fontosabb, mint bármi más. Az az élmény, amit önzetlenségünknek köszönhetően közösen, az összefogás erejével nyújthatunk, talán egy életre szól – mindennek a részesévé válni pedig meghatározó és kivételes.

Kétségtelen, hogy Te is szíveden viseled a gyerekek sorsát! Tudjuk ezt jól, és éppen ezért ajánljuk figyelmedbe alapítványunk új kezdeményezését!

 

A célunk valami csodálatosat alkotni

Szeretnénk egy pihenő központot létrehozni, ahol a gyerekekkel fejlesztő pedagógusok foglalkoznak, amíg a szülők, akiknek az otthoni ápolás miatt nincs lehetősége nyaralni pihenhetnek, beszélgethetnek, mindezt pedig térítésmentesen. A központot szeretnénk a legmodernebb a terápiákhoz-fejlesztésekhez szükséges gépekkel felszerelni

Miből szeretnénk a központot finanszírozni?

●      Saját termékeink értékesítéséből (hálakövek, saját nevelésű növények, kézműves termékek)

●      Affiliate partnereinknél a vásárlások után kapott jutalékból

●      Bubuci könyvének bevételeiből

A legidősebb magyar SMA beteg

Bubuci a legidősebb magyar SMA beteg hölgy 66 éves korában halt meg, előtte azonban megírta az önéletrajzát két kötetben, aminek családja a szerzői jogait az alapítványunknak ajándékozta, a könyv bevételével együtt.

Hogyan lesz fenntartható?

Szeretnénk elindítani a “Fogadj örökbe egy nyaralás erejéig” programunkat, emellett pedig térítés ellenében szívesen látunk olyan családokat is, akik egészséges gyermeket nevelnek és szeretnék támogatni a projektet, emellett pedig elfogadásra nevelni a kisebbeket is.

 

Miben vagyunk mások, mint a hozzánk hasonló szervezetek?

Célunk nem elsősorban a pénzbeli vagy tárgyi adománygyűjtés, hisz filozófiánkat mindig is a „semmit sem szeretnénk ingyen” szemlélet jellemezte. Alapítványunk saját termékei közül, vagy egy Hálakövet, vagy egy általunk szaporított növényt, vagy egy mesepárnát, vagy egy SMA betegségben szenvedő magyar hölgy önéletrajzi könyvét kapnak támogatóink köszönetünk jeléül.

Mégis úgy gondoltuk, hogy tudunk még ennél is többet adni. Hosszas előkészületeket követően megálmodtuk azt a módot, ami hazánkban talán egyedülálló módon kínál mind kereskedelmi partnereink, mind a vásárlók számára egy olyan kölcsönös, kiegyenlített lehetőséget, melynek segítségével alapítványunk teljesen önfenntartóvá tud válni.

Örömmel jelentjük be, hogy létrehoztuk az EliMo Magyarország Első Jótékonysági Partnerprogramját és az EliMo Magyarország Első Jótékonysági Webáruházát!

Reményeink szerint ezzel a módszerrel azokat a szociálisan érzékeny embereket és partnereket/kereskedőket is meg tudjuk szólítani, akik eddig nem hittek a közösség és az összefogás erejében.

Miről szól a program pontosan?

  • A rendszerünk nagyon egyszerű és átlátható.
  • Az általunk kitalált rendszer egyik oldalnak sem jelent plusz költséget.
  • A partnerprogramunkban részt vevő kereskedők/szolgáltatók bizonyos jutalékot fizetnek az alapítványunknak a rajtunk keresztül történt eladások után, vagy a média csomagajánlataink közül választva fix éves díjat fizetnek az alapítványunknak a jótékonysági webáruházunkban történő megjelenítésükért.

 

Hogyan támogathatod tehát a bármely okból segítségre szoruló gyerekek gyógyulását és életminőségük jobbá tételét?

Partnerek/kereskedők oldaláról nézve

Ha te is sokat költesz marketingre, illetve a jutalékok kifizetésére a vásárlók megszólítása érdekében, engedd meg, hogy ennek az összegnek a töredékéért – a jótékonysági rendszer keretében – megtegyük ezt helyetted.

Affiliate partnereinknek kizárólag a tőlünk érkezett vásárlások értéke után fizetnek jutalékot, így csak a tényleges bevétel után van bármilyen fizetési kötelezettség.

Vásárlók szemszögéből nézve

Mindennemű többletköltség nélkül csatlakozhatsz vásárlóként partnerprogramunkhoz. Ehhez nincs más teendőd, mint hogy a szokásos vásárlásaidat a jövőben egy, a programunkba részt vevő kereskedőnél tedd meg, az affiliate linkünkön keresztül (ezzel is ösztönzöd még több partner kapcsolódását)!

 Az átláthatóság a kulcs

Alapítványunk oldalán ugyanis szintén ilyen egyszerűen átlátható, mindenki számára elérhető és követhető lesz

  • hogy mennyi pénz folyt be a partnerprogramból és mikor,
  • a támogatott gyerekek története és reményeink szerinti fejlődésének bemutatása.

Számos ötletünk van még arra vonatkozóan, hogyan tudnánk alapítványunkat a teljes önfenntarthatósághoz juttatni, így pl. rövid távú terveink között szerepel még egy fejlesztő applikáció elkészítése is, ami szintén egy erős pillért biztosítana számunkra.

Tisztában vagyunk azonban azzal, hogy kis lépésekben, jól átgondoltan lehet tartós eredményeket elérni, miután a tét igencsak nagy és meghatározó jelentőséggel bír, ezért kezdetben a partnerprogramunkat és webáruházunkat indítjuk útjára.

 

Számítunk rád is, mert a közösség erejével minden megvalósítható!

Alapítványunk weboldala: www.elimohelp.hu

Jótékonysági webáruházunk elérhetősége: https://www.elimohelpshop.hu

Szeretettel az EliMo Angyali Hálakő Minden Gyermekért Alapítvány csapata nevében,

Murinai Móni

06 (70)  4244493