Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
German
Serbian
Czech
Slovak
Kategóriák

Rólunk

Rólunk

Csatlakozz az EliMo Magyarország Első Jótékonysági Partnerprogramjához és az EliMo Magyarország Első Jótékonysági Webáruházához!

 

Mert nem csak megálmodtuk, de meg is valósítjuk, hogy
alapítványunk teljesen önfenntartó legyen!

 

Mindennek pedig most te is részese lehetsz!

Csatlakozz az EliMo Magyarország Első Jótékonysági Partnerprogramjához és az EliMo Magyarország Első Jótékonysági Webáruházához!

 

Mert nem csak megálmodtuk, de meg is valósítjuk, hogy
alapítványunk teljesen önfenntartó legyen!

 

Mindennek pedig most te is részese lehetsz!

 

 

 

Kedves Angyali segítőnk!

 

Szeretnénk neked egy kicsit a gyerekekről mesélni!

 

Gyerekekről – akik lehetnek koraszülöttek, daganatos betegséggel küzdők, fogyatékkal élők, hátrányos helyzetűek.

Gyerekekről – akik sem az egyik, sem a másik körülményért nem felelősek, és soha semmiről sem tehetnek.

Gyerekekről – akik, ha rászorulnak, minden támogatást megérdemelnek. Tudod, miért? Mert gyerekek!

 

Miattuk hoztuk létre két évvel ezelőtt az EliMo Angyali Hálakő Minden Gyermekért Alapítványt.

Mert hiszünk bennük, hiszünk a lehetőségeikben, ahogy abban is, hogy mindenből a legjobbat érdemlik.

Munkánk több puszta hivatástudatnál, minket a szeretet, az empátia, az életbe vetett hit, a segítségnyújtás vezérel, ami számunkra fontosabb, mint bármi más. Az az élmény, amit önzetlenségünknek köszönhetően közösen, az összefogás erejével nyújthatunk, talán egy életre szól – mindennek a részesévé válni pedig meghatározó és kivételes.

 

Kétségtelen, hogy Te is szíveden viseled a gyerekek sorsát! Tudjuk ezt jól, és éppen ezért ajánljuk figyelmedbe alapítványunk új kezdeményezését!

 

Miben vagyunk mások, mint a hozzánk hasonló szervezetek?

 

Nagyon sok alapítvány van Magyarországon, akik különböző szociális rétegek segítésére jöttek létre, sokan, sokféleképpen próbálunk segíteni bármely okból rászoruló embertársainkon, mégis a jóindulatú-segítőkész embereknek is végesek az anyagi lehetőségeik.

 

Célunk éppen ezért nem elsősorban a pénzbeli vagy tárgyi adománygyűjtés, hisz filozófiánkat mindig is a „semmit sem szeretnénk ingyen” szemlélet jellemezte: mi a segítségért cserébe adunk is – a támogatások összegének függvényében vagy egy Hálakövet, vagy a logónk plüssfiguráját, vagy egy mesepárnát kapnak támogatóink köszönetünk jeléül.

 

Mégis úgy gondoltuk, hogy tudunk még ennél is többet adni. Hosszas előkészületeket követően megálmodtuk azt a módot, ami hazánkban talán egyedülálló módon kínál mind kereskedelmi partnereink, mind a vásárlók számára egy olyan kölcsönös, kiegyenlített lehetőséget, melynek segítségével alapítványunk teljesen önfenntartóvá tud válni.

 

Örömmel jelentjük be, hogy létrehoztuk az EliMo Magyarország Első Jótékonysági Partnerprogramját és az EliMo Magyarország Első Jótékonysági Webáruházát!

 

Reményeink szerint ezzel a módszerrel azokat a szociálisan érzékeny embereket és partnereket/kereskedőket is meg tudjuk szólítani, akik valamilyen negatív tapasztalat miatt vagy csak elvi okokból eddig nem hittek a közösség és az összefogás erejében.

 

Miről szól pontosan?

  • A rendszerünk nagyon egyszerű és átlátható.
  • Az általunk kitalált rendszer egyik oldalnak sem jelent plusz költséget.
  • A partnerprogramunkban részt vevő kereskedők/szolgáltatók bizonyos jutalékot fizetnek az alapítványunknak a rajtunk keresztül történt eladások után, vagy a média csomagajánlataink közül választva fix éves díjat fizetnek az alapítványunknak a jótékonysági web áruházunkban történő megjelenítésükért.

 

Hogyan támogathatod tehát a bármely okból segítségre szoruló gyerekek gyógyulását és életminőségük jobbá tételét?

 

 

 

Partnerek/kereskedők oldaláról nézve

 

Ha te is sokat költesz marketingre, illetve a jutalékok kifizetésére a vásárlók megszólítása érdekében, engedd meg, hogy ennek az összegnek a töredékéért – a jótékonysági rendszer keretében – megtegyük ezt helyetted.

Ebben a folyamatban az ellenszolgáltatást, melynek mértéke X% (csak affiliate programmal rendelkező partnerek esetében választható), vagy az általad választott csomag ajánlat ellenértéke, közvetlenül a mi bankszámlánkra utalod át az együttműködési szerződés megkötésével egy időben. Ráadásul te döntheted el, hogy melyik rászoruló csoportba tartozó gyermeket szeretnéd támogatni, akár úgy is, hogy megosztod a támogatás mértékét.

 

 

Vásárlók szemszögéből nézve

 

Mindennemű többletköltség nélkül csatlakozhatsz vásárlóként partnerprogramunkhoz. Ehhez nincs más teendőd, mint hogy a szokásos vásárlásaidat a jövőben egy, a programunkba részt vevő kereskedőnél tedd meg (ezzel is ösztönözöd még több partner kapcsolódását)!

 

 

 

 

 

 

Garantáljuk a maximális átláthatóságot!

 

Alapítványunk oldalán ugyanis szintén ilyen egyszerűen átlátható, mindenki számára elérhető és követhető lesz

  • hogy mennyi pénz folyt be a partnerprogramból és mikor,
  • hogy melyik gyereknek és mivel segítettünk – legyen az segédeszköz, gyógytorna, gyógykezelés, vagy bármi más, amire a gyógyulásához/fejlesztéséhez szüksége van,
  • a támogatott gyerekek története és reményeink szerinti fejlődésének bemutatása.

 

Számos ötletünk van még arra vonatkozóan, hogyan tudnánk alapítványunkat a teljes önfenntarthatósághoz juttatni, így pl. rövid távú terveink között szerepel még egy fejlesztő applikáció elkészítése is, ami szintén egy erős pillért biztosítana számunkra.

Tisztában vagyunk azonban azzal, hogy kis lépésekben, jól átgondoltan lehet tartós eredményeket elérni, miután a tét igencsak nagy és meghatározó jelentőséggel bír, ezért kezdetben a partnerprogramunkat és webáruházunkat indítjuk útjára.

 

Számítunk rád is, mert a közösség erejével minden megvalósítható!

 

 

 

Alapítványunk weboldala: www.elimohelp.hu

 

Jótékonysági webáruházunk elérhetősége: https://www.elimohelpshop.hu

 

 

Szeretettel az EliMo Angyali Hálakő Minden Gyermekért Alapítvány csapata nevében,

 

Murinai Móni

06-70-4244493

Tartalomhoz tartozó címkék: Rólunk