Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
German
Serbian
Czech
Slovak
Kategóriák
Termék címkék:
gekkotoys
Robot fali óra - Csináld magad - Robotime - DJ07984
6.990 Ft

Robot fali óra - Csináld magad - Robotime - DJ07984

6.990 Ft
https://www.gekkotoys.hu/Robot-fali-ora-Csinald-magad-Robotime-DJ07984?utm_source=dognet&a_aid=5de041ad001e0&a_bid=18cac8b2

Leírás

Robot fali óra - Csináld magad - Robotime

Kedves Kreatív Barátom! Fedezd fel a művészet és az idő kombinációját a Robot fali óra - Csináld magad - Robotime készlettel. Ez egy különleges kreatív készlet, amely lehetőséget biztosít neked, hogy saját kezűleg alkoss meg egy lenyűgöző órát, több mint 80 matricával és kiegészítővel díszítve.

Ez a készlet egy 2 az 1-ben aktivitást kínál: matricázás és összeszerelés. A részek szilber bevonata egy magas minőségű megjelenést kölcsönöz neki, míg a csendes óramechanizmus zavartalan pihenést biztosít. A lépésről lépésre haladó útmutató segítségével a gyermeked könnyedén elmerülhet a kreatív tevékenységben.

A termék FSC®-certifikált papírból és kartonból készült, ami garantálja a környezettudatos gyártást.

Tartalom: Az óra 5 összerakható részből áll, tartalmaz 3 ívet matricával, 5 ezüst színű csavart, 1 csendes óramechanizmust (1 db AA-LR06 1,5 V elemmel működik, amely nem része a csomagnak), 1 akasztót, és egy részletes, lépésről-lépésre haladó útmutatót.

Méretek: A termék mérete 20 x 27,5 cm, míg a csomagolásé 26,3 x 20,3 x 4,7 cm. Anyagok: Pappe, Papír. Ajánlott életkor: 6+ év.

Ne hagyd ki ezt a különleges alkotói lehetőséget! A Robot fali óra - Csináld magad - Robotime nem csupán egy játék, hanem egy kreatív utazás, ami fejleszti a kézügyességet, a kreativitást, és a pontos időérzékelést. Rendeld meg most, és teremts valami egyedülállót, ami minden nap emlékeztet a kreativitásod gyümölcsére!