Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
German
Serbian
Czech
Slovak
Kategóriák
Termék címkék:
gekkotoys
Madárkás két rekeszes tolltartó - Tolltartó - Romantic - DD00310
3.960 Ft

Madárkás két rekeszes tolltartó - Tolltartó - Romantic - DD00310

3.960 Ft
Gyártó: Djeco
https://www.gekkotoys.hu/madarkas-ket-rekeszes-tolltarto-tolltarto-romantic-dd00310?utm_source=dognet&a_aid=5de041ad001e0&a_bid=18cac8b2

Leírás

Kedves Vásárló! Fedezd fel a Madárkás két rekeszes tolltartót, amely nem csak praktikus tárolóeszköz, hanem szemet gyönyörködtető kiegészítő is egyben. A romantikus illusztrációk és az arany színű, hímzett címer eleganciát kölcsönöznek neki, így íróasztalod dísze lesz.

A tolltartó két rekeszében könnyedén rendszerezheted írószereidet, a különálló részeknek köszönhetően mindig kéznél lesznek a szükséges eszközök. A 100% pamut külső és a 100% poliészter textilbelső foltálló béléssel gondoskodik arról, hogy írószereid megóvva maradjanak a mindennapi használat során.

A cipzárok szilikongyűrűvel ellátottak, így könnyű nyitásuk garantált. Méretei (24 x 10 x 8cm) ideálisak, hogy akár a hátizsákban is magaddal vihesd. Ajánljuk 3 éves kortól minden kreatív lélek számára.

A Little Big Room by Djeco márka hosszú évek óta bizonyítja, hogy a minőség és a kreativitás kéz a kézben jár. A Madárkás két rekeszes tolltartó a 2019-es Creative Play of the Year díj nyertese, ami tovább erősíti a márka elkötelezettségét a kiválóság felé.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a Madárkás két rekeszes tolltartóval ne csak rendet tarts, hanem inspirálódj is minden nap! Vásárolj most, és tedd szebbé és szervezettebbé íróasztalodat ezzel a különleges tolltartóval!