Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
German
Serbian
Czech
Slovak
Kategóriák
Galt Szuper oktogon játék
11.299 Ft

Galt Szuper oktogon játék

11.299 Ft
Gyártó: Galt - kreatív
https://www.kqzyfj.com/click-9221824-14463261?url=https%3A%2F%2Fjateksziget.hu%2Fproducts%2Fszuper-oktogon-jatek-galt&utm_source=CJ&utm_medium=affiliate&utm_campaign=9221824&utm_content=14478810&cjevent=ec0f76f4431511ee802219fd0a18ba74&cjdata=MXxZfDB8WXww

Leírás

Galt nyolcszög építő - 168 db-os

Építs szabadon, ezzel a nyolcszög építővel, csak a fantáziád szabhat határokat! Az elemek könnyen egymásba illeszthetők, illetve szétszedhetők. A végeredmény minden esetben egy színes, egyedi alkotás, ami lehet hogy egy kutyára fog hasonlítani, egy várra, egy polipra.

Alkoss a Galt kreatív játékával, ami a jó időtöltés mellett fejlesztő játék is egyben.

A szett 168 nyolcszög elemet tartalmaz.

5 éves kortól ajánljuk.

Építőjátékok

Az építőjátékokra általánosan jellemző, hogy fejleszti a logikus gondolkozást és a kreativitást. Használhatunk építési útmutatót, hogy megtanuljuk használni a kockákat, formákat és megismerjük a lehetőségeket, amiket rejtenek. Ha pedig útmutató nélkül kezdünk bele az építésbe, akkor engedhetjük igazán szabadjára a fantáziánkat. A kreativitásunkat használva, szinte végtelen féle változatban lehetünk képesek alkotni.

Míg a nagyobb méretű építő kockák elsősorban a kisebb gyerekek számára ideális, ahogy egyre kisebb, és aprólékosabb elemeket tartalmaz a szett, inkább a nagyobbak, akár a felnőttek számára javasolt a használata.

Bizony, akár a felnőttek számára is, hiszen építeni kicsik és nagyok, fiúk és lányok egyaránt szívesen fognak. Egy jó építőjáték akár az egész család számára kellemes kikapcsolódás lehet.

Megnézem a többi építőjátékot.