Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
German
Serbian
Czech
Slovak
Kategóriák
Termék címkék:
gekkotoys
Az éjszaka lovagja - Formadobozos puzzle 36 db - Full moon knight - DJ07237
5.930 Ft

Az éjszaka lovagja - Formadobozos puzzle 36 db - Full moon knight - DJ07237

5.930 Ft
Gyártó: Djeco
https://www.gekkotoys.hu/az-ejszaka-lovagja-formadobozos-puzzle-36-db-full-moon-knight-dj07237?utm_source=dognet&a_aid=5de041ad001e0&a_bid=18cac8b2

Leírás

Az éjszaka lovagja - Formadobozos puzzle 36 db - Full moon knight - DJ07237 egy lenyűgöző társasjáték, amely a bátor lovag és fehér farkasának kalandjait követi a teliholdas éjszakában. Ez nem csak egy szórakoztató játék, hanem egy kiváló eszköz a logikai gondolkodás, a finommotorika és a koncentráció fejlesztésére is.

A puzzle darabok együtt egy mesés történetet alkotnak, amely lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy magukat a lovag helyébe képzeljék, és átéljék az izgalmas kalandokat. A játék 36 darabból áll, és 4 éves kortól ajánlott, biztosítva, hogy a kihívások örömmel teli játékká váljanak, anélkül, hogy frusztrációt okoznának.

A puzzle díszdobozban érkezik, ami nem csak a tárolás praktikus módja, hanem egyben a gyerekszoba dekoratív kiegészítője is lehet. A Djeco által gyártott termék, amely a "Prix d'Excellence - Toy award" díj nyertese, garantálja a játék magas minőségét és megbízhatóságát.

A játék időtartama változó, így a gyerekek akár órákon át élvezhetik a puzzle összerakásának örömét, fejlesztve közben kreativitásukat és képességeiket. A Djeco termékei közismerten magas minőségű anyagokból készülnek, így a Formadobozos puzzle 36 db - Full moon knight - DJ07237 is garantáltan tartós és szórakoztató játékot nyújt.

Ne hagyj ki egy fantasztikus lehetőséget, hogy megajándékozd gyermeked egy kiváló játékkal, amely nem csak szórakoztat, de fejleszt is. Válaszd a Djeco Formadobozos puzzle 36 db - Full moon knight - DJ07237 játékát, és nézd meg, ahogy gyermeked szemében csillogás jelenik meg, miközben a bátor lovag kalandjait éli át.