Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
English
German
Serbian
Czech
Slovak
Kategóriák
Termék címkék:
gekkotoys
Állatos célbadobó - Fa ügyességi játék - Kyyänimo - DJ02040
11.980 Ft

Állatos célbadobó - Fa ügyességi játék - Kyyänimo - DJ02040

11.980 Ft
Gyártó: Djeco
https://www.gekkotoys.hu/allatos-celbadobo-fa-ugyessegi-jatek-kyyanimo-dj02040?utm_source=dognet&a_aid=5de041ad001e0&a_bid=18cac8b2

Leírás

Tegyél szert egy különleges társasjátékra, amely nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek szívét is megdobogtatja! Bemutatjuk az Állatos célbadobó - Fa ügyességi játékot, a Djeco gyártótól, amely garantáltan órákig tartó szórakozást nyújt minden korosztály számára.

Ez a játék egy igazi kihívást jelent, ahol a cél, hogy minél több fabábut üss le a dobóval. A szett tartalmaz 8 állatos fabábut, melyek 13 cm magasak, valamint egy 4 cm átmérőjű, 20 cm hosszú dobótűt. A játék szabályai rendkívül egyszerűek, így a gyerekek könnyedén elsajátíthatják a játék menetét.

Az állatos mintázatokkal díszített fabábuk és a dobó egyaránt rendkívül aranyosak, amelyek biztosan elnyerik a gyerekek tetszését. A játék társasjátékként 2 vagy több játékos számára ideális, de egyedül is remek szórakozás. Tökéletes választás beltéri és kültéri használathoz egyaránt, így a szabadban is élvezhetitek a játékot.

A mellékelt szövet tároló táska segítségével a játékot könnyedén magatokkal vihetitek bárhová, így akár utazás közben is szórakozhattok vele. Az Állatos célbadobó játék nem csak szórakoztat, de fejleszti a gyerekek ügyességét, koordinációját és koncentrációját is.

A Djeco márka elkötelezett amellett, hogy kiváló minőségű és kreatív játékokat készítsen, amelyek elnyerik a gyerekek és szüleik tetszését egyaránt. Ez a játék tökéletes ajándék lehet születésnapra vagy bármilyen különleges alkalomra.

Ne hagyjátok ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Szerezzétek be az Állatos célbadobó játékot most, és élvezzétek az együtt töltött időt, miközben játékosan fejlesztitek a gyerekek képességeit. Rendeld meg még ma, és fedezd fel a végtelen szórakozást, amit ez a különleges játék kínál!